Šenčur je prijetna vas, ki je skoraj malo mesto in je ena bolj zaželenih lokacij zaradi urejenosti občine, ki nudi vrhunsko infrastrukturo, lepo navezavo z zeleno okolico, dobro šolo in odlično gospodarsko cono ob avtocestnem priključku. Lokacija je razpeta med lepimi okoliškimi rekreacijskimi površinami, ki nudijo oddih za vse generacije, ter hkrati omogočajo dobro povezavo z Ljubljano, Kranjem in širšo Gorenjsko.

Rocco Okolica Hiske Na Jasi 7

Rocco Okolica Hiske Na Jasi 3

Naselje Šenčur je središče leta 1994 ustanovljene občine Šenčur, ki leži v samem srcu prečudovite Gorenjske regije, na Kranjskem polju vzhodno od mesta Kranj. Zaradi svoje edinstvene in strateške lokacije je primerno izhodišče za ljudi različnih profilov. Leži v neposredni bližini avtocestnega izvoza Kranj vzhod in ima izvrstno povezavo s prestolnico in širšo Gorenjsko, le 3,5 km pa je oddaljeno Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana, ki je največje letališče pri nas in Slovenijo povezuje s širnim svetom.

Naselje je obkroženo s čudovito in razgibano pokrajino ter neokrnjeno naravo, v kateri bodo svoje zatočišče in izzive našli ljubitelji športa, od teka, cestnega in gorskega kolesarjenja, do smučanja, jadralnega padalstva ali zgolj ljubitelji dolgih sprehodov po gozdnih poteh in makadamskih cestah med prostranimi polji.

Rocco Okolica Hiske Na Jasi 6

Rocco Okolica Hiske Na Jasi 4

Posamezne enote

PREBERI VEČ